Aboneaza-te la newsletter

Mesajul primarului municipiului, Ionel Ciunt, cu ocazia Zilei Zalăului

Iulie 2021

Dragi prieteni, 
 
În fiecare an, ziua de 1 August este specială pentru toți locuitorii orașului, este Ziua Municipiului Zalău. Această dată reprezintă un moment de sărbătoare care unește mii de zălăuani, din respect pentru valorile morale și spirituale dobândite de la înaintașii noștri, din dragoste pentru sentimentul de „acasă” și cu încredere în viitor.
Mă gândesc cu prețuire și recunoștință la cei care au făcut posibil ca Zalăul să primească rangul de municipiu, să fie oraș reședință de județ, un centru industrial important al Sălajului. Munca și sacrificiile depuse de-a lungul timpului au dus la păstrarea în filele de istorie a unor fapte eroice memorabile și a unor personalități marcante. 
Astăzi, avem datoria de a duce mai departe tradițiile și obiceiurile locale, de a sprijini personalitățile care implică populația în activități benefice și de a dezvolta Municipiul Zalău, punându-l pe lista orașelor europene. Mulțumesc tuturor cetățenilor care au încredere că, împreună, reușim să facem din Zalău un oraș modern, prosper și sigur.  
Municipiul Zalău este și va fi un oraș deschis către viitor, cu potențial de dezvoltare, care dispune de resursă umană valoroasă, iar administrația locală valorifică orice oportunitate privind promovarea unor proiecte care au ca finalitate creșterea calității vieții în comunitatea noastră.
 
La mulți ani, Zalău!
La mulți ani tuturor zălăuanilor!
 
Ionel CIUNT,
Primarul Municipiului Zalău