Aboneaza-te la newsletter

Mesaj aniversar

Septembrie 2021

Aniversările sunt dovada faptului că odată stabilit „traseul” spre un ideal, nu este posibil să nu urmezi calea, iar succesul înregistrat de revista Caiete Silvane este o garanție a acestui adevăr, deoarece, după cum spunea Voltaire: „Un succes care nu are urmări, nu înseamnă nimic”, ori astăzi, aici, aniversăm Succesul.
Acum, când revista noastră a ajuns la cel de al 200-lea număr, suntem martorii unui eveniment ce vorbeşte de la sine despre calitatea articolelor, calitatea colectivului redacțional dar și a colaboratorilor ei, iar acest aspect este girul dat de longevitatea ei în spațiul cultural nu doar al Sălajului, ci, nu greșesc spunând, în expresia literară românească a acestui timp. Citesc cu mare satisfacție revista deoarece promovează cele mai frumoase și elegante moduri de expresie literară. 
Este o revistă care are viață proprie. Prin entuziasmul redactorului-șef, dar și al colaboratorilor ei din ce în ce mai numeroși și de bună calitate, cu siguranță că va fi o prezență majoră și o importantă sursă de informații atât pentru cititori cât și pentru specialiștii din domeniu. Este pentru mine o bucurie și o mare onoare că mă regăsesc în multe dintre numerele revistei Caiete Silvane alături de nume cu rezonanță în literatura actuală.

Silvia Bodea Sălăjan, poetă, prozatoare

Autor: Silvia Bodea Sălăjan