Aboneaza-te la newsletter

Încă cinci ani de colaborare pentru revista „Caiete Silvane”

Autor:

Octombrie 2020

De la 1 octombrie 2020 este în vigoare, pentru următorii cinci ani, un nou protocol de colaborare pentru editarea revistei „Caiete Silvane” semnat între Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Consiliul Județean Sălaj, Instituția Prefectului Județului Sălaj, Primăria municipiului Zalău, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Direcţia Județeană pentru Culturǎ Sǎlaj, Inspectoratul Şcolar Judeţean Sǎlaj, Universitatea „Vasile Goldiş” Arad - Filiala Zalǎu, Biblioteca Judeţeanǎ „I. S. Bǎdescu” Sălaj, Arhivele Naţionale - Filiala Sǎlaj și Cenaclul literar „Silvania”.

Obiectul protocolului de colaborare îl constituie implicarea instituţiilor semnatare în vederea susţinerii editǎrii, tipăririi, difuzării şi promovării de către Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, în calitate de editor, a revistei „Caiete Silvane”, revistă de cultură reprezentativă a Judeţului Sălaj, cu apariţie lunară, precum şi promovarea şi susţinerea autorilor sălăjeni cu aptitudini literare şi culturale deosebite în domeniile acoperite de conţinutul revistei.

Părţile semnatare se vor implica prin formele legale specifice fiecăreia în parte pentru buna apariţie a revistei, asigurând, după caz, realizarea şi distribuirea de abonamente, apariţia de materiale publicistice în paginile ei, realizarea de suplimente sau organizarea unor diverse întâlniri culturale având ca obiect editarea, tipărirea, difuzarea sau promovarea publicației „Caiete Silvane”.

„Caiete Silvane” apare din februarie 2005, iar din februarie 2012 sub egida Uniunii Scriitorilor din România.

„Caiete Silvane”, revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.