Aboneaza-te la newsletter
CNS Cuvinte. Nume. Speranțe 7


CNS Cuvinte. Nume. Speranțe 7

Noiembrie 2014

Joi, 27 noiembrie 2014, de la ora 13, la Colegiul Național Silvania (CNS) din Zalău, în contextul Zilelor Învățământului Sălăjean, va avea loc prezentarea celui de-al șaptelea supliment al revistei Caiete Silvane realizat cu sprijinul CNS sub genericul Cuvinte. Nume. Speranțe. (Al șaptelea an consecutiv în care apare acest supliment, rod al colaborării între revista de cultură a județului și cea mai prestigioasă instituție de învățământ liceal din Sălaj) Suplimentul cuprinde contribuții diverse ale mai multor profesori și elevi de la colegiul menționat (poezie, cronici literare, evocări, traduceri), în limbile română, maghiară, engleză, franceză și germană.

Suplimentul poate fi vizualizat în format electronic pe site-ul revistei Caiete Silvane, la adresa http://www.caietesilvane.ro/indexcs.php?cmd=articolcca&idart=66

 

În acest an, 2014, au apărut mai multe suplimente ale revistei Caiete Silvane: Personalități ale comunei Surduc, Fadrusz Janos și Zalăul, Centenar Corneliu Coposu, Ritmul schimbărilor: cercetarea etnografică de teren, Angela Maxim: Poeziile trecutului, Școala Populară de Arte și Meserii Zalău - 40 de ani și CNS Cuvinte. Nume. Speranțe 7.

 

Revista de cultură Caiete Silvane apare lunar editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, a Consiliului Județean Sălaj, a Primăriei și a Consiliului Local al Municipiului Zalău. În februarie 2015 revista va împlini 10 ani de la apariția primului număr al noii serii.