Aboneaza-te la newsletter
Lansare de carte Ioan Abrudan


Lansare de carte Ioan Abrudan

Mai 2015

Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj (CCAJS), Primăria şi Consiliul Local al Comunei Zimbor vă invită la evenimentul ce marchează lansarea cărții prof. dr. Ioan Abrudan, fiu al satului Zimbor, „Carte de suflet” pentru Zimbor și zimboreni, volum apărut la Editura „Caiete Silvane” a CCAJS și la Editura „Ecou Transilvan” din Cluj-Napoca. Volumul a apărut cu sprijinul Consiliului Local și Primăriei comunei Zimbor, a CCAJS și a Fiilor satului Zimbor.

Evenimentul va avea loc duminică, 31 mai 2015, la ora 15, pe scena din Parcul central al satului Zimbor, urmat de un spectacol al Ansamblului folcloric „Meseșul” al CCAJS cu participarea soliștilor vocali Remus Grosu, Mariana Zota, Maria Butilă Bonzar, Mariana Anghel și Cornel Borza.

 

Prof. dr. Ioan Abrudan este în prezent director al Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Zalău, consilier județean. A fost inspector școlar general în perioada 2005 - 2012. La Editura „Caiete Silvane” i-a mai apărut volumul „Dealurile Sălajului” (2004). Alte cărți publicate: „Geografie și geografi” (în colaborare cu I. Daroczi), 2007; „Ghidul ariilor naturale protejate din județul Sălaj” (în colaborare cu Aurel Medve), 2008. Autor și coautor a numeroase articole, studii și manuale de geografie.