Aboneaza-te la newsletter
Proiecții speciale a filmului „Să nu ucizi” în avanpremieră, la CCAJS


Proiecții speciale a filmului „Să nu ucizi” în avanpremieră, la CCAJS

Aprilie 2019

Manifest pentru film! Prețul biletului este de 1 leu!

Asociația Pro Teatru organizează 4 proiecții speciale a filmului “Să nu uciziîn avanpremieră, la Centrul de Cultură și Artă Sălaj. Regizat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru, filmul manifest „Să nu ucizi“ va rula,  în 10 și 11 aprilie, de la ora 17:30 și apoi de la 19:30. Fiecare proiecție este urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul alături de actorul principal din film, Alexandru Suciu, unul dintre puținii actori originari din Zalău. Această sesiune este moderată de Darius Prodan.

Un lucru neobișnuit este că la aceste proiecții prețul unui bilet este de 1 leu.

“Decizia de a seta prețul unui bilet la 1 leu este un manifest pentru viața cultural-socială a zălauanilor. Vrem ca oamenii să înțeleagă că noi facem tot ce ne stă în putință pentru a le oferi acte artistice calitative la un preț cât mai redus. Singurul obiectiv al nostru este ca ei să participe la evenimentele organizate de noi. Aud în stânga și în dreapta despre dorința tuturor de a avea un cinematograf. Vă spun sincer, dacă nici la un film în avanpremieră națională, cu 1 leu biletul, sălile nu sunt pline, atunci putem renunța la aceasta idee. Este inutil să facem un cinematograf care să stea gol. Oricum eu sunt optimist și cred că lumea va participa în număr frumos.” – Darius Prodan

Să nu ucizi spune povestea lui Cristian, un chirurg tânăr şi ambițios, pe care pierderea unui pacient, în urma unei intervenţii de rutină, îl determină să pornească o luptă solitară împotriva sistemului, riscându-și familia şi cariera pentru a descoperi adevărul. Regizorii mărturisesc că este povestea unui Don Quijote care se luptă cu faţa umană a unui sistem care există pentru că noi îl acceptăm prin toate acțiunile noastre de zi cu zi.

Pentru orice fel de informații voluntarii Pro Teatru vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0742 860 457.

Asociația Pro Teatru