Aboneaza-te la newsletter
Spectacol de Poezie Lucian Blaga


Mai 2019

Vă invităm cu drag la Spectacolul de Poezie "Poemele Luminii" un omagiu adus lui Lucian Blaga de către actorii din Sibiu! 

                 Calendarul Poeziei Românești este un proiect inițiat de Asociația Pro Teatru și finanțat de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj care își propune omagierea unui poet roman în fiecare lună prin organizarea unui recital de poezie. După universul lui Nichita Stănescu prezentat în luna martie și minunata lecție de Dadaism la lui Tristan Tzara din luna aprilie, urmează filozofia și lumina lui Lucian Blaga.

      “Calendarul Poeziei Românești îi aduce în luna mai pe Oana Marin, Andrada Oltean și Cristian Iordan. Oana a participat și la recitalul Nichita Stănescu din martie. Pe Andrada și Cristian îi cunoașteți probabil de la spectacolul pentru copii “Anaz și Dragonul” din Festivalul de Teatru “Virgil Flonda” 2018. Toți trei sunt tineri foarte talentați care iubesc poezia. Vă aștept cu mare drag!” – Darius Prodan, Președinte Pro Teatru

       Actorii Oana Marin, Andrada Oltean și Cristian Iordan vor prezenta spectacolul de poezie “Poemele Luminii”, sâmbătă, în data de 11 mai 2019, ora 18:00, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sala “Dialoguri Europene”. Nu se percepe taxă pentru participare.

       Recitalul este constituit exclusiv din opera marelui poet Lucian Blaga, la care se adaugă momente coregrafice și muzicale și este prezentat în cadrul festivalului internaţional „Primăvara Poeziei – A Költészet Tavasza”, ediţia a XIX-a, Zalău, 9-11 mai 2019.

 

 

 

Cu stimă,

Darius Prodan - Președinte
 
Tel: +40 752 402 232
______________________________________________________

uc?export=download&id=1JlYGX7eLxSGTu05Gi

 

ASOCIAȚIA PRO TEATRU

Zalău, Str. Salamon Joszef, nr.28, Jud. Sălaj

E-mail: contact@proteatru.ro  

Tel: +40 742 860 457

_____________________________________________________________________