Aboneaza-te la newsletter
Comunicat „Monoloagele Vaginului” - spectacol 8 martie


Comunicat „Monoloagele Vaginului” - spectacol 8 martie

Februarie 2020

„Monoloagele Vaginului”

Un spectacol despre femei pe care trebuie să îl vadă orice bărbat

 

Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociația Pro Teatru vă invită să sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii, în modul său specific – la teatru! „Monoloagele Vaginului” se va juca la Casa Municipală de Cultură, începând cu ora 19:00. Cu toate că titlul spectacolului, realizat după piesa scriitoarei Eve Ensler, poate să șocheze spectatorii, aceștia vor rămâne profund sensibilizați după vizionarea acestuia.

Asociația Pro Teatru propune un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea și finețea actoricească a celor trei protagoniste: Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu.
„Monoloagele vaginului” – un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate.

Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

Biletele se pot achiziționa online pe site-ul www.proteatru.ro/bilete sau www.entertix.ro

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.